Seminar "Edutark Saaremaa"

09. oktoobril toimus Kuressaares ärikasvule suunatud seminar.

 

LOEN SEDA UUDISTVAATAN KÕIKI UUDISEID

09.oktoobril toimus seminaripäev “Edutark Saaremaa”

Saarte Koostöökogu korraldas koostöös Saare Arenduskekuse ning Kuressaare Edukontoriga 09. oktoobril 2019 jätkusuutlikkuse teemat kästileva seminaripäeva.

Seminaripäev pakkus osalejatele kasulikke teadmisi sellest, mis on elu ja äritegevuse jätkusuutlikkuse võtmefaktorid kiiresti muutuvas maailmas. LISATUD PODCAST.

Seminaripäev “Edutark Saaremaa”

 

Saaremaa majanduse ja heaolu mootoriks on meie kohalikud ettevõtjad, kes loovad töökohti ning toetavad oma tegevusega piirkondlikku arengut. Ettevõtjad teavad, kui keeruline on ärimaailmas läbi lüüa ning jätkusuutlikult majandada.

Saarte Koostöökogu on läbi EHTNE märgise loonud koostöövõrgustiku, mis toetab ettevõtlust ja kohaliku elu jätkumist Saaremaal. Oktoobris toimub juba traditsiooniks saanud üle-eestiline ettevõtlusnädal. Selle raames korraldas Saarte Koostöökogu koostöös Saare Arenduskeskusega ja Kuressaare Edukontoriga seminaripäeva, mille fookuses oli ettevõtete omavahelise koostöö kasud ning EHTNE piirkondliku märgise roll Saaremaa elu-ja ärikeskkonna jätkusuutlikkuse tagamisel. Seminaripäeval osales ligi 60 ettevõtjat Saaremaa piirkonnast.

Ettekannetega esinesid:

Seminaripäeva pealisteemad olid järgmised:

  • kuidas olla edukas
  • head näited sellest, kuidas koostöö loob suuremat väärtust, kui üksi tegutsedes
  • miks me ise takistame oma edukust
  • kuidas tagada jätkusuutlikkus

Päeva modereeris kasvuturunduse agentuuri A-Neli juhtiv partner Meelis Malk

Avalikustasime EES projekti

Seminari käigus avalikustasime EES projekti – see on Saaremaa ettevõtete ärikasvu kiirendamiseks loodud toetusprojekt. Projekti tutvustasid  Saarte Koostöökogu tegevjuht Koit Kelderja Saare Arenduskeskuse juhataja Rainer Paenurk.

Ees projekti näol on tegemist unikaalse piirkondliku kiirendiprojektiga eesti ettevõtluse ajaloos. Projekti kohta saad lähemalt lugeda SIIT.

PODCAST

Kuula raadiosaadet seoses selle üritusega: Podcast Kadi Raadios

VIDEO

Vaata videost, mida rääkis seminaripäeval tunnustatud kasvu coach Indrek Saul.